Over Mara Grimm

De mooiste liefdes ontstaan aan tafel. De beste verhalen worden verteld bij een goede fles wijn. En die ene bouillabaisse kan je je leven lang bij blijven. Precies daarom schrijf ik graag over eten. Van sterrenrestaurant tot oorlogskeuken. Van Prada-koekjes tot braadworsten. En van de bieten van Alain Passard tot het brood van de bakker op de hoek: zolang het lekker is, is het een verhaal waard.

Nadat ik negen jaar voor restaurantgids Lekker heb geschreven, werk ik sinds 2010 als freelance culinair journalist. Mijn interviews, columns en verhalen kun je op regelmatige basis lezen in Delicious, Beau Monde, Ouders van Nu, Miljonair en Radar. Verder heb ik onder meer gepubliceerd in Volkskrant Magazine, Rails en Spits. Ook maak ik boeken in samenwerking met restaurants, zoals de uitgaven voor de Amsterdamse Supperclub en Pure C van Sergio Herman.

Wil je precies weten wat ik allemaal gedaan heb? Klik hier voor mijn Curriculum Vitae.

Mara1_Fotor

Mara2_Fotor